fikri's FotoPage

By: fikri mokhy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Oct-2008 07:40 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Ajmal

 
 
 
View all 12 photos...
Alhamdulillah Ema selamat melahirkan sorang lagi cahaya mata.....
Syukur kali ni dapat bersalin normal...cuak jugak la sebab first baby dah tahu bila nak kuar...
tapi kali nie kene sentiasa berjaga2.... malas nyer nak citer nanti2 la citer




Tuesday, 7-Oct-2008 08:21 Email | Share | | Bookmark
rumah...

rumah baru ku ALAM BUDIMAN
kitchen kabnet
pandangan depan rumah waku pagi
View all 10 photos...
erm... tak sempat nak update bz giler ngn presentation....minggu ni ada1 minggu depan pun ada satu lagi... ni sempat la update kat dlm kelas untuk mummy ayuni...
nak sgt tgk umah baru cik eiki....
cantik tak???
erm.... apa lagi ek nak citer nanti la kalo ada masa.....





Wednesday, 1-Oct-2008 23:23 Email | Share | | Bookmark
raya 2008

main bunga api
 
berniaga
View all 7 photos...


Friday, 25-Jul-2008 06:32 Email | Share | | Bookmark
musim buah...

 
 
 
View all 12 photos...
wah!!!!!! best nyer musim buah ...erm dapat makan buah puas2...
tapi kali ni durian tak byk... cuma yg ada duku langsat ngan manggis jer...
tak menang tangan la kutip buah nie...sekali petik boleh dpt dlm 100 kg la...
harga borong pun dah turun rm1.20 sekilo....
ni ada pic sikit2 utk ayuni.....hahaha


Friday, 27-Jun-2008 04:07 Email | Share | | Bookmark
Pulau Redang

nak pegi snookeling
tak sabar la tu
nasib baik ada saiz safety jacket
View all 12 photos...
hahahaha syafi gi jalan lagi... kali ni gi pulau redang..
papa n mama bg hadiah kat syafi sebab dah baik sunat...
pegi naik flight sebab mama dah tak larat nak naik kete...sian kat mama

sampai jer kat sana syafi terus je gi mandi kat swimming pool... erm anak papa nie
pantang tengok air....sama cam mama dia

hari kedua kitaorg gi snookeling.. besttttttt sgt sebab first time snookeling....
gi kat marine park cantik tempatnya tapi batu karang byk yg dah mati.....
dpt tengok ikan jer.... nasib baik safety jacket ada yg siaz utk syafi....
bole la syafi bg ikan makn....

kita org dok kat redang 3h2m... erm hotel ok tapi jauh sikit dari lobi...kalo nak gi lobi
kene naik buggy....makan boleh tahan la...kalo makan kt hotel tak mampu siottttt.....
mahal giler... nasi goreng satu pinggan RM42..jadi kitaorg makan kat warung tepi hotel nie haa...
makan ikan kerapu+tomyam+kangkung = RM38 ok la.....
air tin pun dah RM2.50 kat sini.. kat pulau la katakan....

erm dari hari pertama sampai balik syafi asyik dok ajak mandi jer....
satu hari sampai 3 kali madi pantai/kolam....tak termasuk dok mandi kat tab lagi....
habis la....nanti kalo dah pandai ckp asyik ajak gi laut/air terjun jer....





[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net